“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”
― Marilyn Monroe

Sunday, June 7, 2015

Esimene nädal Hüürus..



Kolimine Hüüru läks hästi! Egle aitas mul C treiku peale panna ja see läks üllatavalt kiiresti. Sõit läks ka rahulikult ja jõudsimegi kohale. Boksi jõudes hakkas kohe ilusti heina sööma, mina panin oma asjad ära ja pikka pidu polnudki. Käisin korra veel Kurtnas, uuesti Hüüru ja siis koju. 
Laupäeval läksin hommikupoole, et ise juures olla, kui ta õue läheb. Ta sai niiiii suure kopli! Ma olen ta pärast nii õnnelik. Ta kappas muidugi kohe oma kopli läbi, tutvus naabritega ja natuke aega jooksis ühe naabripoisiga, kes käib ka üksi aias. Kohe oli näha, et hobune on õnnelik. Saab muru süüa ja joosta. 

Vot nii suur, et Classicut pole nähagi..

Naabripoiss Ashwan
Ehib end võõraste sulgedega

Bonna käib hetkel tallis veel rihmaga, sest seal on palju kasse ja igaks juhuks, et minema ei jookseks. Jalutasin siis temaga seal natuke ja üks hetk märkas ta väikest tiigilaadset veekogu ja tiris sinna poole, kuna oli soe, siis lasin tal sisse ka hüpata. Ta oli nii rõõmus, et ta lausa sukeldus mitu korda. See oli päris naljakas. 
Pühapäeval läksin siis esimest trenni tegema, aga sellest väga ei tulnud midagi välja, sest pidin trenni pooleli jätma, kuna Henry sõbral tekkis üks hädaolukord ja pidin ruttu tallis asjad kokku tõmbama. Nii palju, kui sain teha trenni, siis ei olnud see väga mõnus ja see oli kindlasti oliivsuulisest. Nüüd ma enam ei kahtle sellest, et see talle ei sobi. 
Pühapäevahommikused pannkoogid nomm..
Keetsime Mailisega rabarberisiirupit
Ja tegime sellest mõnusa limpsi
Esmaspäeval oli palju toredam trenn, panin oma murtud nurgaga trenslid ja need töötasid väga hästi jälle. Üks naine küsis mult: "Kas see hobune on sul uus? Pole sind temaga näinudki." Päris naljakas. Seal vist siis ikkagi nii palju inimesi, et näod ei jää meelde, ainult hobused. :D 
1. juunist tagasi Joikis!
Teisipäeval sai C vaktsiini, mis tähendas talle kolmapäev, neljapäev puhkust ja reedel kerget kordetrenni. Vahepeal suutis ta oma raua ära kaotada ja väliplatsil reedel täitsa hellitas. Sellepärast laupäeval läksin maneeži, kahjuks seal ka kohati astus kuidagi hellitavalt aga mitte igal sammul, seega natuke ikka ratsutasin, Hobusepiinaja nagu ma olen. 
Käisin teisipäeval empsul külas ja ta ostis selleks puhuks Burgeri pitsaruudu Sauelt
Laupäeval pärast talli käisin Veska võistlustel ja sain kvaliteetaega Osvaldiga veeta jee.. Muidugi ka sõbudega, aga Osvald oli siiski päeva superstaar :D 

Valvas mu kotti
Loodetavasti tuleb esmaspäeval Reimo ja teeb Classicu kabjad korda ja Getter on selleks ajaks tagasi ja saab lõpuuukss trennni!
Hüüru tall on üldse super! Suhtumine hobustesse on nii hea ja tore. Classic köhatas karjamaal korra - boksi ees kastekann, et hein korralikult üle kasta.. muidu kastetakse ka, aga et tema hein oleks korralikult ikka kastetud. Raud tuli ära - käidi ise karjamaal otsimas, mulle kohe kirjutati ja öeldi ka sepale, et on hobust vaja teha. Tekke ja asju pestakse minu eest, annan ainult tekid kätte, 4 eurtsi masinatäie eest ja tekid saavad puhtaks, kuivaks ja riiulisse talve ootama. Iga hobuse eest hoolitsetakse nagu oleks nende isiklik sportpüss. Sellel pole vahet, et tegelikult on Classic väike maasu. Ta on sama oluline kui ükskõik, kes teised hobused tallis. Saan rahuliku südamega oma puhkusele Saaremaale minna 20ndal. Nii väga ootan seda ka!
Hetkel on küll elu lill! :)

No comments:

Post a Comment